Om oss

Vi vet hvor vanskelig det er å starte egen bedrift, hente inn kapital eller lede større prosjekter. Vi har testet alt, så du slipper. 
Kjetil Idås

Daglig leder 

Kjetil er utdannet matematiker og har gjennom sin karrieren utviklet gründerselskaper og undervist i matematikk på videregående- og universitetsnivå. 
Han har både vært med på å bygge opp selskaper som forlaget Easy Data AS, WebOn AS, rekrutteringsselskapet XtraPersonell AS, softwearselskapet ByggSafe AS, finTechselskapet Tidypay AS, healthTechselskapet Preact AS og SoMe-plattformen RunAgain AS.
Kjetil har hatt faglig ansvar for å bygge opp den Virtuelle matematikkundervisning (DVM) for Udir, bygd opp og ledet Nettskolen Vestfold forVestfold Fylkeskommune og fått utmerkelse for fremragende matematikkundervisning under Holmboeprisutdelingen i 2015 og vunnet prisen "Best academic solution" på e-learning Conference i Orlando USA i 2015 og 2017. Kjetil er en anerkjent foredragsholder innenfor disse emnene i inn- og utland og er en meget erfaren styreleder/medlem.

Kristoffer Idås

Konsulent

Kristoffer gikk på Norges Toppidrettsgymnas,  studert internasjonal handel ved North West University i Sør Afrika  og vært med å starte International Student Association (ISA) hvor han var president i tre år for 2.500 studenter fra 50 nasjoner. Han har jobbet aktivt med investeringer innen valuta, råvarer og aksjer og ble hentet som aksje- og valutamegler til Cosmos Markets AS. Han var med på å starte edTechselskapt Netucation AS og jobber med å utvikle agriTech selskapet Sharewood Solutions som skal maksimere matproduksjon gjennom teknologiske nyvinninger. Han utvikler passiv eiendom i Afrika i samarbeid med flere Non Profit Organisations.

Noen selskaper vi har arbeidet med

TIDYPAY AS

www.tidypay.com

Finansteknologi
Styrearbeid (Styrets leder),COO,CFO + Seed- investering

Ledet arbeidet med oppbygging av FinTech selskapet finansielt og organisatorisk. Gjennomførte finansiering med bank, Innovasjon Norge, Skattefunn og gjennomførte 6 emisjoner - totalt MNOK 40.
Bygde opp selskapets backoffice og tok selskapet fra 2 til 17 ansatte på 2 år og fra en nasjonal startup til en europeisk scaleup. Verdi 12-2021 MNOK 150

RUNAGAIN AS

www.runagain.com

Plattformteknologoi /Markedsplattform
Styrearbeid (Medlem) COO, CFO + Seed investor

Ledet arbeidet med oppbygging backoffice fra scratch og finansielle plattform fra gründerfasen til Startup via en Folkeinvestemisjon, 2 tilrettelagte emisjoner, Innovasjon Norge og Skattefunn.
Selskapet har på kort tid tatt steget internasjonalt.
Verdi MNOK 25 

 
PREACT AS (tidligere Helse Privat AS)

www.preact.no

Helseteknologi
Styrearbeid (Styrets leder)+ investering

Ledet arbeidet med finansiering og oppbygging av HealtTechselskapet. Gjennomførte en endring av selskapets forretningsmodell fra konsulent- til softwareselskap. Gjennomførte 4 emisjoner og økte selskapsverdien fra MNOK 5 til MNOK 60.

KOPANO AS

www.kopano.no

Undervisningsteknologi
Prosjektleder

Ledet arbeidet med valg og bruk av produksjonsteknologi ved oppbyggingen av Kopano AS (Omsetning MNOK 1.200) konsernmodell.
Forhandlinger med leverandører, uttesting og implementering

SHAREWOOD SOLUTION (prosjekt)

...

Agroteknologi
Prosjektutvikling + investering

Teknologi som løser utfordringer for små og mellomstore matprodusenter ift miljøutfordringen med temperatur, vann, insekter, pollinering og vind basert på solenergi, batterier, styringssystemer og overvåkningsteknologi.

AKADEMIET - HELTBERG GRUPPEN

www.akademiet.no

Undervisning
Kompetanse-, konsept- og e-læringsutvikling

Ansvar for å bygge opp e-læringsløsninger basert på ulike tekniske plattformer for kommersielle e-læringskurs og til kompetanseheving i konsernet for bruk på e-plattformer og i virtuelle klasserom

 
Navy Race AS
www.navyrace.com

...

Eventbyrå - arrangerer Nores råeste hinderløp i militære omgivelser
Styrearbeid (Styrets leder) + Seed investor

Selskap som har utviklet konseptet Navy Race i Horten og som skal flytte konseptet til nye destinasjoner i Norge og utlandet.

Vestfold Investornettverk
www.vestfoldinvestornettverk.no....

Prosjekt - Vi kobler investorer med gründere
Vi samler lokale bedrifter med vekstambisjoner og investorer med kapital i et tre-årig-prosjekt for www.kobben.no og www.sparebanken1.no
Kontaktperson: kristoffer@kicon.no